På’n igjen…

2 sep

Vi lover bedring. Eller ihvertfall jeg. Det har vært litt for stille her. Ferie, flytting og deretter litt for småhektisk med jobb. Sensommeren startet med kurs på IJ etterfulgt av møte med de andre nordiske etterutdanningsinstitusjonene i Stockholm. Ståle dro hjem til Nesodden mens undertegnede holdt weekendkurs for journalister på Grønland (ikke bydelen i Oslo men den med all isen).

Kom akkurat over jetlag’n før jeg dro hjem og videre til Stavanger hvor vi holdt tre dager med nettsøk, person- og foretaksøk, RSS, kildekritikk og litt annet for studentene på UiS. Et ufortjent LSK-tap senere og en dag på jobb så ble det road trip til Volda for to dager med kurs her.

Neste uke er det andre samling av kursserien Følg pengene i London med ti norske journalister. Forhåpentligvis får vi tid til å legge ut litt tips og nye verktøy. I tillegg så har vi jo lyst til å fremheve noen av de bra sakene som er der ute så send tips til graverne@gmail.com.

Også har vi lyst til å titte litt nærmere på Kongo-saken og et par andre saker. Det er vel et par løse tråder som kunne vært interessant og sett på siden jeg har gjort research og jobbet litt med det private sikkerhetsmiljøet i Afrika og Midt-Østen tidlig på 2000-tallet. For oss ikke-fransktalende er det noen som har oversatt  hele tiltalen mot Moland og French til engelsk evt. norsk?

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

%d bloggere like this: